Luonnossuunnittelu

Toteutetaan yhdessä teidän unelmista totta.

Unelmista suunnitelmaan

LuonnossuunnitteluRakennusprojekti lähtee liikkeelle luonnosssuunnittelulla eli vaiheella, jossa teidän unelmista muodostetaan konkreettiset suunnitelmat.

Luonnokset eli niin kutsuttu arkkitehtisuunnittelu aloitetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden sekä rakennuspaikan vaatimusten kartoittamisella. Esimerkiksi tontin ilmansuunnat, maastonmuodot, näkymät ja naapurit sekä alueen kaavan vaatimukset otetaan huomioon alusta asti. Tonttikäynnin lisäksi pidämme asiakkaan kanssa perinpohjaisen aloituspalaverin, jossa käymme tarkasti läpi toiveet ja unelmat projektiin liittyen sekä kokonaisuuden budjetin ja aikataulun. Tämän jälkeen arkkitehti pääsee aloittamaan luonnossuunnittelun.

Luonnossuunnittelussa suunnitellaan rakennuksen ulkoasu, tilat ja toiminnot. Teemme kaiken suunnittelun nykyaikaisilla tietomalliohjelmilla, joiden avulla teemme rakennuksista havainnollistavia ja tarkkoja dokumentteja.

Luonnospakettimme sisältää

  • Sijoituskuva rakennuksien asettumisesta tontille
  • Selkeät ja informatiiviset pohja-, leikkaus- ja julkisivukuvat
  • Kätevä 3D-malli, jossa pääset itse liikkumaan rakennuksen sisällä
  • Realistisia visualisointikuvia, joiden avulla tilojen tunnelmaa ja näkymiä havainnollistetaan.

Olemme mielellämme mukana esittelemässä luonnoksia rakennusvalvonnalle ennakkoneuvottelussa, ja meiltä saa apua myös talopakettitoimituksen ja rakentamisen kanssa. Meidän luonnoksistamme saadaan nopeasti tehtyä myös rakennuslupaan tarvittavat lupakuvat eli pääpiirustukset.

Meillä on kokemusta monenlaisen kohteen arkkitehtisuunnittelusta, niin pienistä saunamökeistä kuin suurista asuinrakennuksista ja huviloista. Olemme tehneet suunnitelmia ympäri Suomen, etelän saaristoista Lapin Kilpisjärvelle asti.

Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä toteuttamaan teidän unelmista totta!

Tarvitsetko luonnossuunnittelua?
Kysy lisää tai sovitaan tapaaminen

Ota yhteyttä!